O NAMA


radna odela, radna odela
Poštovani,

Kompanija Synerga d.o.o. osnovana je 2010.godine u Novom Sadu sa ciljem prepoznavanja na tržištu kao proizvođač radnih i zaštitnih odela, koji se može pohvaliti visokim standardima za kvalitet i prepozatljivim stilom.

Kroz kontinuirani razvoj i dvadesetpetogodišnje iskustvo osinavača kompanije u domenu proizvodnje i trgovine ličnom zaštitnom opremom, stvorene su vlastite kolekcije radnih odela namenjene različitim poslovima u industriji, malim i srednjim preduzećima, sferi ugostiteljstva, zanatstva, zdravstva, poslovima logistike i servisima.

Uz radna odela za standardne rizike, kompanija Synegra d.o.o. se bavi proizvodnjom i specifičnih radnih odela prema zahtevima klijenata, i to po važećim evropskim standardima, ujedno usklađenim sa srpskim standardima i normama. U tom asortimanu nudimo visokokvalitetna zaštitna odela različitih namena, a neka od njih su: zaštitna odela sa grafitnom rešetkom za anuliranje statičkog elektriciteta, kiselo otporna zaštitna odela, odela visoke vidljivosti, zaštitna odela otporna na visoke temperature za poslove varenja, brušenja i rad u livnicama, zaštitna odela za vatrogasce pri gašenju šumskih požara, kao i radna odela za kišu (sa i bez membrane kao licencirani partner membrana Sympatex®), kao i mnoge druge vrste posebnih namena.

Materijali koje koristimo u izradi radnih odela su proizvod vodećih evropskih proizvođača (Carrington ltd UK, Klopman Internacional S.r.l., Ten Cate Netherland), sa odličnim performansama na mehaničke rizike, postojanosti boja kod pranja i skupljanje. Taj odabir čini naša radna odela odličnom investicijom po pitanju sigurnosti i dugovečnosti odnosno dugog ciklusa u održavanju.

Kod proizvodnje poštujemo visoku tehnologiju šivenja zaštitnih odela, kako upotrebom pribora koji prati kvalitet osnovog materijala, tako i izradom sigurnosnih i duplih šavova, te posebnim učvršćivanjem kritičnih mesta na odeći (riglice) i ostalih naprednih tehnoloških metoda pri šivenju, u svrhu maksimalne trajnosti i bezbedenosti radne i zaštitne odeće.

Želimo istaći i da smo specijalizovani u projekt poslovima, gde prema zahtevima, a poštojući postojeći imidž potencijalnog klijenta, spajamo isti sa najfunkcionalnijom konstrukcijom radnih odela, i na taj način nudimo potpuno nova i originalna rešenja za klijenta, koja se razvijaju u našem specijalizovanom pogonu za konstrukciju i dizajn.

Sa sopstvenim proizvodnim pogonom  Sinerga doel Struga u Makedoniji, gde zapošljavamo 140 radnika, u stanju smo ispratiti i najkompleksnije zahteve u domenu kvalitete, izrade i rokova. U Sinergi doel Struga, uz redovnu proizvodnju za tržišta zemalja u okruženju,  uspešno radimo za partnera Uvex Nemačka, sa proizvodnjom od preko 300.000 komada radnih odela, kao i za Siemens, Thyssen, Knauf, EVN AustrijaDiadora utility  Italija i mnoge druge.

Da bi upotpunili svoju ponudu programa zaštitne opreme, kroz veleprodaju nudimo svih pet osnovnih grupa zaštitne opreme: oprema za zaštitu glave, oprema za zaštitu ruku – zaštitne rukavice, oprema za zaštitu nogu – zaštitnu obuću, opremu protiv pada i opremu za zaštitu tela (odela za hladnoću, jednokratna odela, odela visoke vidljivosti).

Tu ponudu  realizujemo kao ovlašteni distributeri kompanije Portwest ltd Irska.
Uz navedeno, ovlašteni smo distributeri vrhunskog Nemačkog proizvođača lične zaštitne opreme Uvex Safety, kao i specijalzovanih italijanskih proizvođača obuće Giasco srl i Diadora Utility srl koji proizvode visokokvalitetnu obuću za sve grane industrije po svim važećim evropskim normama.

U želji da profesionalnim pristupom i kvalitetnom ponudom opravdamo Vaše poverenje, stojimo Vam na raspolaganju za dalju saradnju.

S’ poštovanjem,

Synerga Tim

zastitna odela radna, radna odela zastitna